Loimme viikko-ohjelmat sinulle helpottamaan edistymistäsi henkisessä maailmassa. Alla olevat kategoriat helpottavat sinua löytämään sinulle sopivan ohjelman. Tällä hetkellä löydät tarjonnastamme ohjelmat kategorioihin 2-5.

Tästä kuvasta löydät eri kategoriat. Mihin kategoriaan sinä kuulut juuri nyt?



LUE LISÄÄ KLIKKAAMALLA

ETSIJÄ

Etsijän kuuden viikon ohjelma on sinulle, joka tahdot oivaltaa nopeaan tahtiin henkiset peruskäsitteet. Tämä ohjelma on luotu sinulle, jos olet henkisellä tielläsi vasta alussa, mutta olet jo tutustunut joihinkin henkisiin kirjoihin tai ohjelmiin.

TUTKIJA

Sinulle, joka tahdot henkisestä maailmasta ja kehityksestä jotain syvempää. Olet jo kenties ollut useamman vuoden kiinnostunut henkisistä asioista, mutta tahdot vielä löytää henkisestä palapelistäsi puuttuvan ison palasen. Kaipaat päästä henkisesti eteenpäin, mutta et tiedä miten etenisit. Tahdot ottaa vastuun sielusi kehityksestä ja valaistua.

HARJOITTAJA

Sinulle, joka olet jo pitkään – vuosia tai vuosikymmeniä – harjoittanut eri henkisiä suuntauksia, ja sinulla on hallussa elämäntehtäväsi. Olet läpikäynyt ja puhdistanut uskomuksesi ja esteet henkiselle kehityksellesi. Olet jo joko henkinen opettaja, konsultti tai meditaatioryhmän vetäjä, ja tahdot kehittää sanomaasi ja käydä läpi loput enkelikoulun vihkimykset sekä päästä kokemaan ja läpikäymään korkeampia henkisen kehityksen etappeja, joita kutsutaan vihkimyksiksi.

OPETTAJA

Tämä ohjelma on sinulle, jolla on jo pitkä kokemus henkisistä asioista, ja alat olemaan valmis henkiseksi opettajaksi. Olet jo käynyt läpi kaikki muut kategoriat sekä enkelikoulun (vihkimykset 1-4). Näiden neljän viikon aikana etsimme vielä tietoisuudestasi puuttuvia asioita ja/tai sitä, mitä tarvitset henkisenä opettajana.

Kiinnostuneet

Oletko vasta alkaja henkisen tieteen perusteissa? Olet kiinnostunut monista eri asioista, muttet tiedä mistä aloittaa ja kuinka. Olemme koonneet näin aluksi muutamia hyviä kirjoja ja tietopaketteja joilla pääset hyvään alkuun. Jotta voisit ymmärtää kaikista syvällisimpiä ja vaikeaselkoisimpiakin käsitteitä, aikoja, asioita, ulottuvuuksia ja paikkoja – on perustiedot oltava hallussa. Lisäämme uuta materiaalia sitä mukaan kun saamme sen valmiiksi.