Valaistumisen 12 viikon ohjelma

Kasva eheäksi ihmiseksi ja elämäsi johtajaksi

Elämäsi on upea matka

Tahdotko oppia ymmärtämään sen kokonaan? Tahdon kertoa sinulle uudentyyppisestä henkilökohtaisesta ohjausmetodista, jonka avulla saat suuremman mahdollisuuden menestyä elämässäsi ja henkisessä kasvussasi. Metodin avulla tuen kasvuasi ihmisenä ja ammattilaisena, yritysjohtajana tai poliitikkona kohti vastuullista tapaa elää vapaana, voimaantuneena, inspiroivana osana tiimiäsi. Opastan sinua tuntemaan itsesi läpikotaisin ja kasvamaan niin sanottuun ihmisen mittaasi löytämällä oikean ja terveen minäkuvan ja vahvan itsetunnon. Lisäksi opastan sinua toimimaan yhteistyössä koko universumin energioiden kanssa niin, että saat niiltä kaiken mahdollisen avun opittuasi ohjaamaan ne toimimaan kasvuasi tukevalla tavalla. Opastan sinua myös selvittämään ja näkemään oman itsesi, perheesi, työsi ja elämäsi uudessa valossa.


Haluatko sinäkin saavuttaa uuden tietoisuuden tason?

Näkijä Juha Korhonen on kulkenut viimeisen 30 vuoden aikana kovan ja opettavaisen henkisen polun. Tänä aikana hänelle on kasvanut vahva tietämys henkisen kasvun aspekteista ja taito ohjata oppilaitaan kursseilla ja koulutuksissaan. Monet hänen oppilaistaan ovat jo saavuttanut henkisen valaistumisen, ja loput ovat hyvää vauhtia matkalla kohti sitä.


Tämä metodi on sinua varten jos:

  • tahdot oppia tuntemaan itsesi ja selvittää itsellesi elämäsi haasteet
  • olet astumassa henkiseen haasteeseen
  • olet astumassa henkiseen haasteeseen
  • tahdot luoda uraa politiikassa uudella ja pyyteettömällä tavalla
  • olet aloittamassa uutta liiketoimintaa tai haluat uusia välineitä tiimin vetämisen tai johtamisen tueksi.

Miten ohjelma toteutuu?

Käytännössä opastus tapahtuu kerran viikossa kolmen kuukauden ajan, asuinpaikastasi riippuen joko puhelimessa, kasvotusen tai skypessä. Tuona aikana keskustelemme ja pureudumme sinuun. Saat selvät ohjeet, joiden avulla voit moninkertaistaa ymmärryksen itsestäsi ja heikoista puolistasi sekä kääntää oppimasi vahvuudeksesi. Lisäksi saat minulta sähköpostilla tehtäviä, jotka edistävät kasvuasi kohti eheää ja todellista kuvaa itsestäsi. Olen läsnä kasvusi aikana, ja saat minulta tarvittavat työkalut itsesi avaamiseen ja ymmärtämiseen.


Hinta

Opastuksen hinta kolmelta kuukaudelta on 2 000 €, sisältäen  alv:in, kaksitoista 60 minuutin konsultaatiota, kerran viikossa tapahtuvan energeettisen puhdistuksen, kotitehtäviä sekä tiettyjen henkilökohtaisten valmiuksiesi mukaan valittuja kirjoja, jotka vievät sinua eteenpäin. Hinta sisältää lisäksi Ihmisen kultaisen kirjan (Korhonen 2014; Walmari Kustannus).


Kolmen kuukauden päästä tavoitteena on tasapainoinen, eheä ja onnellinen ihminen sekä elämänsä johtaja, joka osaa ohjata ja ymmärtää itseään, elämäänsä ja tiimiään  kaikkia hyödyttävällä tavalla.