Turva – pelko

Turva on kaikkialla ja kaikessa. Me emme koskaan ole ilman turvaa. Minulle tämä on ollut tärkeä opetus. Ennen pelkäsin kaikkea ja etupäässä ihmisiä ja pimeää. Kokemus siitä, että toinen ihminen on vaarallinen ja hän voi tehdä meille jotain, on yksi suurimmista harhoista. Se on eläimen vaisto, jota kannamme luonnostamme. Mitäpä jos muuttaisit ajattelusi siten, että oletkin aina turvassa. Sinä olet aina turvassa missä vain, eikä ole mitään pelättävää. Kaikki on ajattelustasi kiinni. Tällainen ajattelumalli muuttaa ihmissuhteistasi radikaalisti.

Pelko eli ikiaikojen turva opettaa meitä ymmärtämään totuuden itsestämme. Sen, keitä olemme ja mitä luomisen sanoja kannamme. Loppujen lopuksi aikojen ja olomuotojemme saatossa luomamme tapahtumat opettavat meitä näkemään harhojemme keskeltä totuuden. Jos luomme vaikka pelon jotain eläintä kohtaan, olemme samalla luoneet rakkauden sitä kohtaan sekä tietoisuuden siitä, että se rakastaa meitä. Eli kun luomme harhan tai väärän kuvan jostakin, olemme samalla luoneet rinnalle totuuden.

Olemme sadoissa elämissämme luoneet pelkoja ja lukuisia harhakuvia eri tilanteissa, jotka vaikuttavat ja näkyvät käyttäytymisessämme yhä edelleen. Kaikissa eri elämissämme ja olomuodoissa luomamme asiat ovat kasautuneet sydämeemme ja solumuistiimme. Sieltä ne sitten vähitellen nousevat eri tilanteissa meille selvitettäviksi. Itse asiassa tämä prosessi meissä on avautumista totuudelle. Nyt tässä elämässä ja olomuodossa meillä on mahdollisuus luoda kaikki harha meissä Pyyteettömän Rakkauden totuudeksi.

Meissä oleva turva on monimuotoinen luomisen väline ja tietoisuus. Turva meissä syntyy luomalla kaikki totuudeksi, joka luo rauhan ja joka läpäisee kaikki olemuspuolemme ja tasomme. Turva luo meille rauhan kaiken suhteen: sairauksien, olemassaolomme, sotien, eläinten, kasvien, kivien, ihmisten, henkiolentojen, ajan, tietoisuuden ja avain kaiken kanssa. Totuus luo meille täyteläisen hyvän olon, josta ei tunnu puuttuvan mitään. Ei ole hätä mistään, mikään ei pelota, ja silloin kaikki tuntuu oikealta ja kaikki asiat elämässämme onnistuvat.

Ahriman, Lucifer ja Saatana ohjaavat kulkuamme ja haastavat meitä rakastamaan. Näiden kolmen olennon tehtävänä on luoda vastusta elämäämme sekä vastavoima kaikessa. Pyrkiessämme luomaan hyvää he astuvat tiellemme ja luovat vastustusta pyrkimyksillemme. Portinvartijamme haastavat meidät nostamaan mielemme Pyyteettömän Rakkauden tasolle ja voittamaan eläimen luontomme. Jos he eivät laittaisi vastaan ja kaikki menisi mielemme mukaan, asiat olisivat liian helppoja. Silloin tarttuisimme helpoimpiin vaihtoehtoihin elämässämme, eli pelkoon, vihaan ja katkeruuteen.

Ihmisen kultainen kirja 2014, Juha Korhonen

dvgsbsbsb

dsbsbdbs