Maailmankaikkeuden eri energiat ja olennot -verkkokoulutus

Tahdotko oppia enemmän maailmastamme?

Tervetuloa mielenkiintoiselle ja avartavalle matkalle henkisen tietoisuuden maailmaan. Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet ollut henkisellä polullasi jo pitkällä ja tahdot auttaa ja palvella, mutta sinulla ei ole vielä riittävästi välineitä siihen. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään ihmisen monisyistä olemusta paremmin ja maailma avautuu sinulle uudelta korkeammalta tasolta.

Miltä tuntuvat esimerkiksi vainajien energiat, tai humanoidin? Entäpä miten luonnonhenki eroaa negatiivisesta?

Koulutuksessa käydään läpi maailmankaikkeuden yleisimmät energiat ja niitä tunnustellaan ihan omin kätösin, jotta jokainen voi oppia erottamaan esimerkiksi mestarin energian räyhähengestä. Lisäksi olentojen ohella tutustutaan mm. vesivuoniin, maasäteilyyn ja miten ne vaikuttavat meihin haitallisesti ja kuinka voimme estää niiden aiheuttaman häiriön. Opit myös erottamaan ja hyödyntämään maapallolla luonnostaan ilmentyviä positiivisia energianlähteitä kuten seita ja curry-linja. Tässä hyödynnämme esoteerista varpua.

Verkkokoulutus sisältää 4 verkkoluentoa, kurssimateriaalin sekä kotitehtäviä. Lisäksi koulutukseen kuuluu 30 min aika Juhan kanssa, jolloin läpikäytte tehdyt tehtävät. (Aika varataan erikseen ajanvarauksesta). Verkkoluentojen jälkeen sinulla on mahdollisuus ladata video omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Videot ovat mp4 tiedostomuodossa, mitä useimmat mediaohjelmat tukevat.

Tapahtuman jälkeen saat videon omaan yksityiseen käyttöösi. Ei julkiseen levitykseen. Käytämme Zoom-videopalvelua, joka ei vaadi sinulta rekisteröitymistä osallistuaksesi.

Maailmankaikkeuden eri energiat osa I, 17.4. klo 17:15-19:15

Maailmankaikkeuden eri energiat osa II, 23.4. klo 17:15-19:15

Maailmankaikkeuden eri energiat osa III, 2.5. klo 17:15-19:15

Maailmankaikkeuden eri energiat osa IV, 8.5. klo 17:15-19:15

Hinnat sisältävät alv:in

Alensimme hintoja!

Normaali hinta 150€ ennen 200€
Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 100 € ennen 150€

 Ilmoittauduttasi verkkokurssille, saat sähköpostiisi tarkemmat toimintaohjeet kuinka pääset osallistumaan koulutukseen. Lähetämme toimintaohjeet viimeistään kaksi vuorokautta ennen kurssin alkua.Maailmankaikkeuden energiat ja niiden kanssa työskentely

– eri energioiden tunteminen, tunnistaminen, sekä mittaaminen eri tavoilla

– sairaudet ja karma

– haittaavat tekijät ja henkisen kehityksen esteet

– haittaavien tekijöiden tulkitseminen

– negatiiviset olennot

– kiroukset ja pahat silmät

– henkisen voiman lisääminen

– erilaisten henkisten esteiden poistaminen

– negatiivisten voimien neutralisointi ja niiden harjoittelua.

Voit ostaa verkkokoulutuksen verkkokaupastamme. Näin samalla ilmoittaudut koulutukseen.