Ihmisen henkinen rakenne ja anatomia -verkkokoulutus

Tiesitkö, että meillä on fyysisen kehomme lisäksi astraali- ja eetterikeho? Niistä voimme nähdä ja tietää esimerkiksi lähestyvän sairauden, ennen kuin se on puhjennut fyysiseen kehoomme.

Tässä verkkokoulutuksessa käymme läpi ihmisen eri elinten ja osien henkiset merkitykset. Esimerkiksi mitä vasemman käden pikkurillin ensimmäisen nivelen kolotus kertoo meille henkisesti? Tai mitä juuri maksan ja suoliston ongelmat tarkoittavat henkisessä mielessä juuri nyt sinulle? Entä miksi ihoni on oireillut koko ikäni kaikkeen mahdolliseen? Mistä sairaudet ja paha olo syntyy? Entä miten pystyt itse vaikuttamaan ja auttamaan itseäsi tai muita paranemaan?

Tässä verkkokoulutuksessa käymme tarkkaan läpi suurimman osan ihmisen kehon eri elimistä ja osioista. Miksi ne ovat olemassa ja miten ne sanattomasti viestittävät meille ajattelustamme ja menneisyydestämme. Lisäksi käymme läpi miten voimme pelkällä omalla ajattelullamme vaikuttaa omaan terveyteemme. Kehostamme löytyvät kaikki vastaukset ongelmiimme.

Loppujen lopuksi – sinä päätät onko ajattelusi korkeaa ja rakentavaa vai matalaa ja hajoittavaa.

Henkinen anatomia – eli kehomme anatomia henkisestä näkökulmasta.
Henkinen rakenne – eli mistä rakennumme ja koostumme henkisestä näkökulmasta

Hinnat sisältävät alv:in

Hinta 100 €

Koulutus koostuu neljästä kahden tunnin mittaisesta verkkokoulutustapahtumasta.

Aikana sama 17:15-19:15 jokaisella kerralla
20.5.
28.5.
4.6.
11.6.

 Ilmoittauduttasi verkkokurssille, saat sähköpostiisi tarkemmat toimintaohjeet kuinka pääset osallistumaan koulutukseen. Lähetämme toimintaohjeet viimeistään vuorokautta ennen kurssin alkua.

Voit ostaa verkkokoulutuksen verkkokaupastamme. Näin samalla ilmoittaudut koulutukseen.