Henkinen tulkinta & energiahoito

Jokainen konsultaatioon tuleva asiakkaamme kuntoutetaan ja puhdistetaan energeettisesti. (arvo 20€)

Hoitojen ja konsultaatioiden aikana voit esittää kysymyksiä tai pyytää neuvoa mistä tahansa sinua koskevasta asiasta. Mieti halutessasi etukäteen kysymyksiä joihin kaipaat apua. Tulkinnan tai energiahoidon voit saada paikan päällä Jyväskylässä kasvotusen tai puhelimessa sekä skypessä.

Arjen ja henkisen kehityksen haasteet

Tutkin henkisesti mahdolliset karmasi, oppiläksyt ja henkisen kehityksen esteesi. Autan sinua antamaan anteeksi asiat, joista et ole vielä pystynyt päästämään irti.
Autan sinua muuntamaan vihan iloksi ja rakkaudeksi.

Ihmissuhteet ja karma

Yleensä kaikilla meistä on ainakin jossain elämän vaiheessa ongelmia ihmissuhteissa. Niiden takana voivat olla aiempien elämien ihmissuhteet ja tapahtumat, jotka olleet niin merkittäviä, että ovat jääneet vaikuttamaan solumuistiisi. Kaikilla ihmisillä on joskus ollut tai on karmaa, joka syntyy, kun joku tekee toiselle jotain vääryyttä, eikä toinen kykene antamaan sitä anteeksi. Autan sinua purkamaan tällaiset karman siteesi. Näin Pyyteettömän Rakkauden laki astuu voimaan karman lain sijaan.

Chakrojen luenta

Chakrat eli ihmisen eetterikehossa sijaitsevat energiakeskukset kertovat kaiken ihmisen teoista, ajattelusta ja kärsimistä asioista. Niiden väreistä voidaan tulkita kaikki tämän elämän kannalta merkitykselliset ajatukset ja kokemukset. Ne kertovat myös ratkaisut mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Oppaat ja enkelit

Jokaisella meistä on yleensä vähintään kolme henkiopasta. Voin kertoa sinulle oppaistasi ja kommunikoida heidän kanssaan sekä auttaa sinua aloittamaan keskustelu itse oppaittesi kanssa. Kuullessasi oppaitasi, he voivat opastaa sinua elämäntehtäväsi ja todellisen itsesi löytämisen lisäksi myös arjen askareissa.

Energiahoito

Välitän parantavaa ja puhdistavaa Pyyteettömän Rakkauden energiaa. Tällä energialla avataan tukkeutuneet energiakanavat ja – kehot. Pyyteettömän Rakkauden energiahoidot tuovat virkistystä ja energisyyttä elämääsi. Hoidon aikana elämänvoimakenttäsi ja värähtelysi nousevat maksimiin. Henkiset ja fyysiset ravintoainevarastosi täyttyvät.

Kolmen energiahoidon sarja

  • Kolmen hoidon aikana kaikki vanhat kerrokset purkautuvat solumuististasi sekä astraali-, eetteri- ja fyysisestä kehoista esiin puhdistettavaksi.
  • Hoito Pyyteettömän Rakkauden energialla
  • Menneiden elämien yhteys kipuihin
  • Tunnekehon pienentäminen ja puhdistus
  • Kipujen ja sairauksien syyt ja niiden löytäminen

Kolmen tulkinnan sarja

Sisältää kolmivaiheisen avautumisen henkisille asioille.

1. Karman ja energioiden puhdistus

anteeksianto ja pyyntö/ karman poisto
chakra-tulkinta
ihmissuhteet
henkinen pohja

2. Elämän hallinta

oikeat henkiset ja fyysiset asiat elämässä
elämän eri puolien hallinta: opastan löytämään tasapainon ruoan, liikunnan, henkisten harjoitusten, harrastusten ja työn kesken.
kuka olen ihmisenä
selvittämällä itsellesi, mikä sinussa on totta ja mikä on harhaa
mikä on paikkasi on maailmassa, mihin pystyt ja mihin et

3. Todellisen itsen löytäminen

neljä tärkeintä asiaa elämässäsi
kuka todella olen
mistä olen tullut
mitä tietoisuutta sieluni ja korkein minäni kantaa
sisäisten voimavarojen tunnistaminen
elämäntehtävän löytäminen
sisäisen ja ulkoisen rauhan saavuttaminen