Henkinen tulkinta

Jokainen konsultaatioon tuleva asiakkaamme kuntoutetaan ja puhdistetaan energeettisesti. (arvo 20€)

Konsultaatioiden aikana voit esittää kysymyksiä tai pyytää neuvoa mistä tahansa sinua koskevasta asiasta. Mieti halutessasi etukäteen kysymyksiä joihin kaipaat apua. Tulkinnan voit saada paikan päällä Jyväskylässä kasvotusen tai puhelimessa sekä Zoomissa.

Arjen ja henkisen kehityksen haasteet

Tutkin henkisesti mahdolliset karmasi, oppiläksyt ja henkisen kehityksen esteesi. Autan sinua antamaan anteeksi asiat, joista et ole vielä pystynyt päästämään irti.
Autan sinua muuntamaan vihan iloksi ja rakkaudeksi.

Ihmissuhteet ja karma

Yleensä kaikilla meistä on ainakin jossain elämän vaiheessa ongelmia ihmissuhteissa. Niiden takana voivat olla aiempien elämien ihmissuhteet ja tapahtumat, jotka olleet niin merkittäviä, että ovat jääneet vaikuttamaan solumuistiisi. Kaikilla ihmisillä on joskus ollut tai on karmaa, joka syntyy, kun joku tekee toiselle jotain vääryyttä, eikä toinen kykene antamaan sitä anteeksi. Autan sinua purkamaan tällaiset karman siteesi. Näin Pyyteettömän Rakkauden laki astuu voimaan karman lain sijaan.

Chakrojen luenta

Chakrat eli ihmisen eetterikehossa sijaitsevat energiakeskukset kertovat kaiken ihmisen teoista, ajattelusta ja kärsimistä asioista. Niiden väreistä voidaan tulkita kaikki tämän elämän kannalta merkitykselliset ajatukset ja kokemukset. Ne kertovat myös ratkaisut mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Oppaat ja enkelit

Jokaisella meistä on yleensä vähintään kolme henkiopasta. Voin kertoa sinulle oppaistasi ja kommunikoida heidän kanssaan sekä auttaa sinua aloittamaan keskustelu itse oppaittesi kanssa. Kuullessasi oppaitasi, he voivat opastaa sinua elämäntehtäväsi ja todellisen itsesi löytämisen lisäksi myös arjen askareissa.

Energiahoito

Välitän parantavaa ja puhdistavaa Pyyteettömän Rakkauden energiaa. Tällä energialla avataan tukkeutuneet energiakanavat ja – kehot. Pyyteettömän Rakkauden energiahoidot tuovat virkistystä ja energisyyttä elämääsi. Hoidon aikana elämänvoimakenttäsi ja värähtelysi nousevat maksimiin. Henkiset ja fyysiset ravintoainevarastosi täyttyvät.