Energeettinen kuukausipuhdistus

Onko elämässäsi haastavia ihmisiä joiden raskaat energiat jäävät pyörimään ympärillesi ja eivät tunnu jättävän sinua rauhaan? Onko työpaikallasi matalat värähtelyt ja asiakkaat tuntuvat imevän sinut tyhjiin, niin että et saavuta tasapainoa näiden energioiden heittelyissä?

Ihmisillä on usein mukanaan vainajia, alempia olentoja ja matalat värähtelyt. Emme voi aina valita ketä ihmisiä kohtaamme ja ketkä saapuvat luoksemme. Usein myös lähdemme toisen ongelmiin ja mustaan mieleen mukaan, väsyttäen itsemme ja jopa ärtyynnymme itse. Näissä tapauksissa usein olemme napanneet auraamme mukaan piruja (neg. ajatuskimppu), vainajia ja eetteriputkia (syntyy sympatiasta toiseen, jolloin toinen imee usein tietämättään energiaa meistä, tämä ilmenee meissä yleisimmin väsymyksenä ja voimattomuutena).

Kuukausikirje

Palveluun sisältyy kuukausittainen uutiskirje, joka tulee sähköpostiisi. Kirje sisältää Pyyteettömän Rakkauden mestareilta kanavoitua kuukausikohtaista tietoa, kuten tulevan kuukauden energeettisistä tapahtumista ja energiavuodatuksista sekä kuukauden tärkeimmät kiinnekohdat joihin keskittyä.

Palvelu toteutuu täysin etänä. Tilatessasi  tarvitsemme vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. 

Huomioitavaa: palvelu ei poista tilaajalta karmaa eikä oppiläksyjä. 

Kuukausipalvelu sisältää laajan energeettisen puhdistuksen valitsemistasi kohteista.

Esimerkkejä kohteista:

– Koti ja perhe

– työpaikka, työkaverit ja asiakkaat

– lasten koulu/päivähoitopaikka

– paikat joissa asioit päivittäin

– haastava elämäntilanne

– haastavat ihmiset elämässäsi

– sukulaiset

Lisäksi palveluun sisältyy:

– Sinun ja kotisi tankkaaminen Pyyteettömän Rakkauden energialla

– kotisi värähtelyjen nostaminen

– häiritsevien henkiolentojen (kuten vainajat) poisto

– haittaavan maasäteilyn ja radonkaasun poisto

– kodin irtaimiston ja kotonasi olevien elintarvikkeiden laaja energeettinen puhdistus ja siunaus Pyyteettömän Rakkauden energialla.

Palvelu toteutuu joka maanantaina sekä useampana päivänä viikossa. Yksi kuukausi sisältää vähintään 12 puhdistus kertaa.

Tarkkailemme energioita muulloinkin kuin maanantaisin, jos viikon aikana tulee isoja muutoksia niin toimimme.

Lisäksi palveluun kuuluu kuukausittain vaihtuva erityissisältö

Kussakin kuussa otamme tietyn painopisteen sen kuukauden energioiden haasteiden mukaisesti, jolle annamme erityishuomiota. Syyskuun puhdistuksen painopiste olisi esimerkiksi flunssa ja muut kausiluontoiset sairaudet. Joulukuussa esimerkiksi keskittyisimme lomapyhiin ja niiden sivutuotteisiin (mm. stressi ja sukulaiset). Muita esimerkkejä kuukausiaiheista ovat riitatilanteet, some-palvelut ja naapurit.

  • Yksi kuukausi hintaan 39,50€ (sis. vähintään 12 krt ja uutiskirjeen)
  • Kertapuhdistus 20€

Voit tilata palvelun soittamalla ajanvaraukseen 050 463 1985, ostamalla sen verkkokaupastamme tai sähköpostitse ajanvaraus@nakijajuhakorhonen.com

Siirry verkkokauppaan