Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme ja miksi ​

Kommentit

Kun kävijät jättävät kommentteja sivustoon, keräämme kommentti-lomakkeessa esitetyt tiedot sekä vierailijan IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagenttijonon roskapostin havaitsemiseen.

Gravatar-palveluun voidaan antaa anonymisoitu merkkijono, joka on luotu sähköpostiosoitteestasi (jota kutsutaan myös hashiksi), jotta näet, käytätkö sitä. Gravatar-palvelun tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä: https://automattic.com/privacy/.

Tiedotusvälineet

Jos lähetät kuvia verkkosivustoon, sinun ei pidä ladata kuvia, joissa on mukana upotettuja sijaintitietoja (EXIF GPS). Sivuston kävijät voivat ladata ja purkaa sijaintitietoja verkkosivuilla olevista kuvista.

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu paremmin palvelemaan niitä henkilöitä, jotka ovat huolissaan siitä, miten heidän henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojaan (PII) käytetään verkossa. Yhdysvaltain tietosuojalainsäädännössä ja tietoturvassa kuvattu PII on tietoja, joita voidaan käyttää yksinään tai muita tietoja yksittäisen henkilön tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi tai paikantamiseksi tai yksilön yksilöimiseksi asiayhteydessä. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti, jotta saisimme selkeän käsityksen siitä, kuinka keräämme, käytämme, suojelemme tai muuten käsittele henkilötietojasi verkkosivustomme mukaisesti.

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme ihmisiltä, ​​jotka vierailevat blogissamme, verkkosivustossamme tai sovelluksessa?
Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustoomme, sinun on ehkä annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi tai muut tiedot, jotta autat kokemusta.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme tietoja sinusta, kun rekisteröidyt sivuillamme, tilaat uutiskirjeen, täytät lomakkeen tai annat tietoa sivustollamme.

Miten voimme käyttää tietojasi?

Voimme käyttää keräämämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat, tilaat uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surffaat verkkosivuillamme tai käytät tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:

• Voit muokata kokemuksiasi ja antaa meille mahdollisuuden toimittaa sisältötyyppiä ja tuotevalikoimia, jotka sinua kiinnostavat.
• Parannamme verkkosivustoamme paremmin palvelemaan sinua.
• Jotta voisimme paremmin palvella sinua vastaamalla asiakaspalvelupyyntöihimme.

Miten suojelemme tietojasi?

Emme käytä haavoittuvuuden skannausta ja / tai skannausta PCI-standardeihin.
Ulkoinen PCI-yhteensopiva maksuyhdyskeskus käsittelee kaikki CC-liiketoimet.
Käytämme säännöllisesti haittaohjelmien skannausta.

Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattujen verkkojen taakse ja vain rajoitetun määrän henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin, ovat velvollisia säilyttämään tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki toimittamasi arkaluontoiset / luototiedot salataan Secure Socket Layer (SSL) -tekniikan avulla.

Käytämme erilaisia ​​turvatoimia, kun käyttäjä syöttää, toimittaa tai käyttää tietojasi ylläpitääkseen henkilökohtaisten tietojesi turvallisuutta.

Kaikki tapahtumat käsitellään yhdyskäytävän tarjoajan kautta, eikä niitä tallenneta tai käsitellä palvelimissamme.

 

Käytämmekö evästeitä?

Joo. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle selaimen kautta (jos sallit), jonka avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät voivat tunnistaa selaimesi ja kaapata ja muistaa tietyt tiedot. Esimerkiksi käytämme evästeitä, joiden avulla voimme muistaa ja käsitellä ostoskorisi kohteita. Niitä käytetään myös auttamaan sinua ymmärtämään mieltymystesi aiempien tai nykyisten sivustojen perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme kerätä aggregoituja tietoja sivustoliikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.

 

Voit valita, että tietokone varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Teet tämän selaimen asetusten kautta. Koska selain on hieman erilainen, tutustu selaimen Ohje-valikkoon, jotta voit oppia oikeat tavat muokata evästeitä.
Jos poistat evästeet käytöstä, se ei vaikuta käyttäjän kokemukseen sivullamme.

 

Kolmannen osapuolen paljastaminen

Emme myy, kauppaa tai muutoin siirrä ulkopuolisille osapuolille henkilötietojasi.

 

Kolmannen osapuolen linkit

Emme sisälly tai tarjoamme kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivuillamme.

 

Google

Googlen mainonnan vaatimukset voidaan tiivistää Googlen mainonnan periaatteiden mukaan. Ne on otettu käyttöön positiivisen kokemuksen tarjoamiseksi käyttäjille. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Käytämme Google AdSense -mainontaa verkkosivuillamme.

Kolmannen osapuolen myyjänä Google käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen sivustollamme. Googlen DART-evästeen käyttö mahdollistaa sen, että se näyttää mainoksia käyttäjillemme aiemmista vierailuista sivustollamme ja muilla Internet-sivustoilla. Käyttäjät voivat hylätä DART-evästeen käytön vierailemalla Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä.

Olemme toteuttaneet seuraavat:
• Google Display -verkoston näyttökertojen raportointi

Kolmannen osapuolen toimittajat, kuten Google, käyttävät ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analyticsin evästeitä) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick-evästeitä) tai muita kolmannen osapuolen tunnisteita yhdessä. mainoksen näyttökertoja ja muita mainospalvelutoimintoja, jotka liittyvät verkkosivustoihimme.

 

Poistaminen käytöstä:

Käyttäjät voivat asettaa asetuksia siitä, miten Google mainostaa sinulle Googlen mainosasetukset -sivulla. Vaihtoehtoisesti voit poistaa käytöstä vierailemalla tämän sivun yläosassa ja valitse poista Google analytics käytöstä nappia tai käyttämällä Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäystä.

 

 

Sivusto antaa kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?
On myös tärkeää huomata, että emme salli kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurantaa

 

Jotta noudatettaisiin oikeudenmukaisia ​​tietojärjestelmiä, ryhdytään seuraaviin vastaaviin toimenpiteisiin, mikäli tietojen rikkominen tapahtuu:
Ilmoitamme sinulle sähköpostitse
• 1 arkipäivän kuluessa

 

Hyväksymme myös henkilökohtaisen oikeussuojakeinon periaatteen, joka edellyttää, että henkilöillä on oikeus laillisesti valvoa oikeuksia tiedon kerääjiin ja jalostajiin, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää paitsi, että yksityishenkilöillä on täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tietojen käyttäjiltä, ​​mutta myös henkilöt ovat turvautuneet tuomioistuimiin tai valtion virastoihin tutkiakseen ja / tai syytteeseen tietosuojaviranomaisten noudattamatta jättämisestä.

CAN SPAM Act

CAN-SPAM-laki on laki, jossa määritellään kaupallisten sähköpostiviestien säännöt, vahvistetaan kaupallisia viestejä koskevat vaatimukset, annetaan vastaanottajille oikeus lakkauttaa sähköposteja lähettämästä heille ja määritellään rikkomusten tiukat rangaistukset.

Keräämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme:
• Lähettää tietoja, vastata kyselyihin ja / tai muihin pyyntöihin tai kysymyksiin
• markkinoida postituslistallemme tai jatkamme sähköpostiviestien lähettämistä asiakkaillemme alkuperäisen tapahtuman jälkeen.

Jotta voisimme noudattaa CANSPAMia, olemme samaa mieltä seuraavista:
• Älä käytä vääriä tai harhaanjohtavia aiheita tai sähköpostiosoitteita.
• Sisällytä yrityksen tai sivuston pääkonttorin fyysinen osoite.
• Seuraa kolmannen osapuolen markkinointipalveluja vaatimustenmukaisuuden osalta, jos niitä käytetään.
• kunnioita opt-out / unsubscribe-pyyntöjä nopeasti.

Jos milloin tahansa haluat peruuttaa tilauksen tulevien sähköpostiviestien vastaanottamisesta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@nakijajuhakorhonen.com
• Noudata kunkin sähköpostin alaosassa olevia ohjeita ja poistamme sinut viipymättä kaikesta kirjeenvaihdosta.

 

Cookies

Jos jätät kommentin sivustoomme, voit liittyä tallentamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeissä. Nämä ovat kätevästi, joten sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet kestävät yhden vuoden.

Jos sinulla on tili ja kirjaudut sisään tähän sivustoon, asetamme tilapäisen evästeen määrittääksesi, selaimesi hyväksyy evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja, ja se hylätään, kun suljet selaimen.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä tallentaaksesi kirjautumistietosi ja näytön valinnat. Sisäänkirjautuneet evästeet kestävät kaksi päivää, ja ruudun vaihtoehtojen evästeet kestävät vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumistunnuksesi kestää kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumisen evästeet poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset artikkelia, selaimeesi tallennetaan uusi eväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja eikä yksinkertaisesti ilmoita juuri muokattua artikkelia. Se päättyy 1 päivän kuluttua.

 

Sulautettu sisältö muilta verkkosivustoilta

Sivustolla olevat artikkelit voivat sisältää sulautetun sisällön (esim. Videot, kuvat, artikkelit jne.). Muiden verkkosivustojen sulautettu sisältö toimii samalla tavoin kuin kävijä on käynyt toisella verkkosivustolla.

Nämä verkkosivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa muita kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutusta kyseisen sulautetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen jäljittäminen sulautetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja kirjaudut sisään kyseiselle verkkosivustolle.

Analytics

Kuinka kauan säilytämme tietosi
Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki seurantakommentit automaattisesti sen sijaan, että pidämme niitä kohtuullisessa jonoesityksessä.

Käyttäjille, jotka rekisteröivät verkkosivustollamme (jos sellaisia ​​on), tallennamme myös käyttäjäprofiiliin antamat henkilökohtaiset tiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeä). Verkkosivuston ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.

 

Mitä oikeuksia sinulla on tietoosi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää vastaanottamasi viedyn tiedoston henkilötietojesi perusteella, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää, että poistat henkilötietosi, jotka meillä on. Tämä ei sisällä tietoja, joita meidän on pidettävä hallinnollisissa, oikeudellisissa tai turvallisuussyistä.

Vierailijan kommentteja voidaan tarkistaa automaattisen roskapostin tunnistuspalvelun avulla.

 

Ota yhteyttä meihin

Jos sinulla on tätä tietosuojakysymystä koskevia kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla.

www.nakijajuhakorhonen.com
Yliopistokatu 30
Jyväskylä, Keski-Suomi 40100
Suomi
walmarikustannus@gmail.com
050 463 1985

Viimeksi muokattu 6.8.2018