-Kasva eheäksi ihmiseksi ja inspiroivaksi johtajaksi-
Viekö työ kaikki voimasi? Tuntuuko elämäsi valuvan ohitsesi?

Elämäsi on upea matka. Tahdotko oppia ymmärtämään sen kokonaan? Näkijä Juha Korhonen on kulkenut viimeisen 30 vuoden aikana kovan ja opettavaisen henkisen polun. Tänä aikana hänelle on kasvanut vahva tietämys henkisen kasvun aspekteista ja taito ohjata oppilaitaan kursseilla ja koulutuksissaan. Muutama hänen oppilaistaan on jo saavuttanut henkisen valaistumisen, ja loput ovat hyvää vauhtia matkalla kohti sitä.

Tahdon kertoa sinulle uudentyyppisestä henkilökohtaisesta ohjausmetodista, jonka avulla saat suuremman mahdollisuuden menestyä elämässäsi ja henkisessä kasvussasi. Metodin avulla tuen kasvuasi ihmisenä ja ammattilaisena, yritysjohtajana tai poliitikkona kohti vastuullista tapaa elää vapaana, voimaantuneena, inspiroivana osana tiimiäsi. Opastan sinua tuntemaan itsesi läpikotaisin ja kasvamaan niin sanottuun ihmisen mittaasi löytämällä oikean ja terveen minäkuvan ja vahvan itsetunnon. Lisäksi opastan sinua toimimaan yhteistyössä koko universumin energioiden kanssa niin, että saat niiltä kaiken mahdollisen avun opittuasi ohjaamaan ne toimimaan kasvuasi tukevalla tavalla. Opastan sinua myös selvittämään ja näkemään oman itsesi, perheesi, työsi ja elämäsi uudessa valossa.

 

Tämä metodi on sinua varten jos:

– olet astumassa henkiseen haasteeseen

– tahdot kehittyä ja eheytyä ihmisenä

– tahdot luoda uraa politiikassa uudella ja pyyteettömällä tavalla

– olet aloittamassa uutta liiketoimintaa tai haluat uusia välineitä tiimin vetämisen tai johtamisen tueksi

 

Käytännössä opastus tapahtuu kerran viikossa kolmen kuukauden ajan. Tuona aikana saat selvät ohjeet, joiden avulla voit moninkertaistaa ymmärryksen itsestäsi ja heikoista puolistasi sekä kääntää oppimasi vahvuudeksesi. Lisäksi saat minulta sähköpostilla tehtäviä, jotka edistävät kasvuasi kohti eheää ja todellista kuvaa itsestäsi.

 

Opastuksen hinta kolmelta kuukaudelta on 2000 €, sisältäen kaksitoista 60 minuutin konsultaatiota, kerran viikossa tapahtuvan energeettisen puhdistuksen, kotitehtäviä sekä tiettyjen henkilökohtaisten valmiuksiesi mukaan valittuja kirjoja, jotka vievät sinua eteenpäin.

 

Kolmen kuukauden päästä tavoitteena on eheä ihminen ja johtaja, joka osaa ohjata itseään, elämäänsä ja tiimiään niin, että kaikki voivat hyvin. Kykenet ohjaamaan elämäsi energioita oikealla ja kaikkia hyödyttävällä tavalla. Hinta sisältää lisäksi Ihmisen kultaisen kirjan (Korhonen 2014; Walmari Kustannus).